Dani kruha 2019.

Dana 17. listopada 2019. godine u našoj školi održana je proslava Dana kruha. Dani kruha su tradicionalna manifestacija koja se obilježava diljem

svijeta u kršćanskom kulturnom miljeu. To je dan kada izražavamo svoju zahvalnost i ljubav prema plodovima Majke Zemlje.
Učenici viših razreda u dvorištu škole pripremili su štandove pune poslastica: domaćih džemova, ajvara pa i rakije, raznih vrsta kiflica i mafina te čak palačinki i fritula. Nastavnici i roditelji učenika imali su priliku po povoljnim cijenama kušati delicije spremljene s puno ljubavi.
Pojedina jela imala su čast biti izabrana da budu dio zajedničkog štanda na Šetalištu Nikole Šubića Zrinskog kojeg su priredile naša škola i Srednja strojarska škola Fausta Vrančić. Bio je to iznimno bogat, šarolik i inventivan štand koji je zapao za oko svim prolaznicima. Naša revnateljica, Snježana Brkić, i vjeroučiteljica Vesna Vračević pekle su domaće hercegovačke uštipke, a svi voljni mogli su kušati izložena jela. Učenici su bili odjeveni u narodne nošnje te su izložili bogat kulturno-umjetnički program. Svi su uživali u ovom događaju, kako prolaznici, tako i organizatori.

 

Magdalena Grbavac, 9.1

 

 

 

 

 

 

 

Joomla! Debug konzola

Sesija

Informacije profila

Korištenje Memorije

Upiti baze podataka